Music

Jebroer start eigen label en komt met korte film/single 'Ga Maar Vast Slapen'

  1. Newschevron right
  2. Jebroer start eigen label en komt met korte film/single 'Ga Maar Vast Slapen'

Jebroer struint heel het Amsterdam Dance Event af en dan kom je uiteraard ook langs bij FunX in het Melkweg Café. "Ik heb een bijzonder liedje gemaakt met hele bijzondere mensen. Het is de apartste combinatie die je ooit in je leven hebt gehoord. Je verwacht het niet. Het is één van de mooiste liedjes die ik ooit heb gemaakt. Ik geef mezelf helemaal bloot."

De rapper heeft het over zijn nieuwe eigen korte film/single 'Ga Maar Vast Slapen' die in november uitkomt. Daar heeft hij vrijwel bijna alles mee gezegd wat hij nu erover kwijt mag. Op de aankomende single zijn ook een paar andere artiesten te horen. Wie? Dat blijft een verrassing.

"Ik heb heel lang hele harde muziek gemaakt." Dat zou kunnen betekenen dat JeBroer zijn zachte kant laat horen in 'Ga Maar Vast Slapen'.

Eigen platenlabel

JeBroer is een nieuwe platenlabel gestart met zijn manager. "Ik heb altijd zoveel zelf gedaan, dat ik dacht, waarom zou ik het ook niet echt zelf doen." Hoewel de rapper nog steeds tot de Nouveau Riche familie behoort, is dit voor hem een stap om zichzelf meer te ontwikkelen. "Alles wat niet in mijn genre zit, wil ik zeker bij ons thuis hebben."

Ster advertentie
Ster advertentie