Music

Gevangen Busy Signal releast twee videoclips

  1. Newschevron right
  2. Gevangen Busy Signal releast twee videoclips
Reggaester Busy Signal zit de komende maanden in de cel en brengt daarom twee videoclips uit voor de fans die hem een tijdje zullen gaan missen. De reggaezanger moet een gevangenisstraf in de Verenigde Staten uitzitten wegens het ontvluchten van het land. Hij gaat 'maar' 12 tot 18 maanden de cel in, omdat hij schuldig gepleit heeft. Ook moet hij een boete van duizenden dollars betalen.

Drugshandel

Busy Signal werd in mei met valse papieren opgepakt in Engeland en teruggestuurd naar Jamaica. Daar aangekomen werd de reggaezanger op het vliegveld gearresteerd en uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Busy Signal moest in de V.S. voorkomen wegens een zaak uit 2002, waarin hij beschuldigd werd van drugshandel. De zanger vluchtte destijds het land uit en moet daarom de cel in. Busy Signal krijgt na het uitzitten van de straf 45 dagen om terug te keren naar Jamaica. Doet hij dat niet, dan kan hij alsnog opgepakt worden voor drugshandel.

Reggae Music Again

Busy Signal bracht in april het 'Reggae Music Again' album uit en heeft in de afgelopen weken twee videoclips daarvan uitgebracht. Het eerste nummer is de remix van Kingston Town, een samenwerking met niemand minder dan Damian 'Jr. Gong' Marley. Ook de titeltrack 'Reggae Music Again' heeft een videoclip gekregen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Kbt29ckBqBo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/PAqzRKNnotw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie