Music

Kempi maakt track met de Outlawz

  1. Newschevron right
  2. Kempi maakt track met de Outlawz
FunX dj Fernando had in het programma 'Start' Kempi aan de telefoon en sprak met de rapper over zijn samenwerking met de Amerikaanse rappers van de Outlawz. Je leest het goed, Kempi heeft de remix van het nummer 'Revolutie ' opgenomen met de groep die ooit is opgericht door raplegende Tupac Shakur! Natuurlijk heeft FunX ook een exclusieve snippet van de 'Revolutie remix' voor je.
Beluister hier Kempi's interview en de track met de Outlawz!

Kempi duikt na de Europese tournee van de Outlawz samen met rappers Young Noble en Edi de Amerikaanse Sound Gate studio in. Zelf is hij er laaiend enthousiast over "Hey shit! Dit is het dichtste bij dat je überhaupt bij 2pac kan komen. Het hoorde gewoon zo te zijn."

Verder staat de Eindhovense rapper werkelijk te springen om zijn laatste mixtape 3.2 uit te brengen. "Hou 3.2 in de gaten, als die shit komt klapt ie bananas!" Het wordt een mixtape vol samenwerkingen met grote artiesten en belooft weer veel goeds aangezien hij vorig jaar nog een State Award won voor de beste mixtape met 3.1. Blijf dus FunX.fm checken voor de laatste Kempi updates!

Kempi interview + Outlawz Revolutie remix snippet

{audio}http://download.omroep.nl/funx/muziek/Kempi_Outlawz_Revolutie_remix_FunX_fm.mp3{/audio}

Kempi - Revolutie (zonder Outlawz)

Ster advertentie
Ster advertentie