Music

Lil' Kim geschrapt uit nieuwe single Monica

  1. Newschevron right
  2. Lil' Kim geschrapt uit nieuwe single Monica
Monica stapte onlangs in het huwelijksbootje en releast nu de nieuwe single 'Anything (to find you)'. De r&b zangeres werkt op de track samen met Rick Ross, maar eigenlijk zou Lil' Kim ook te horen moeten zijn.

Notorious B.I.G.

Het gedeelte van Anything dat aangeleverd is door Lil' Kim is er op het laatste moment uitgeknipt op verzoek van Voletta Wallace, de moeder van Notorious B.I.G. In het stukje van Lil' Kim zat een sample verwerkt van de overleden rapper. Monica kreeg geen toestemming van Biggy's moeder om het te gebruiken voor haar nieuwe single. De Amerikaanse zangeres betreurt de beslissing, maar kan er weinig aan doen. Ze vertelt dat ze gek is op Lil' Kim en noemt haar zelfs een legende, "maar mevrouw Wallace heeft het laatste woord en dat is 'nee'," aldus Monica.

Missy Elliot

Anything (to find you) is geproduceerd door Missy Elliot die eveneens betreurt dat Lil' Kim eraf is gehaald. Missy produceerde de track voor Monica's aankomende album New Life. De cd staat gepland voor eind dit jaar, maar een precieze releasedatum is nog onbekend.Ster advertentie
Ster advertentie