Music

VIDEO: P. Diddy en Drake dissen elkaar na vechtpartij

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: P. Diddy en Drake dissen elkaar na vechtpartij
Deze week stonden P. Diddy en Drake in de spotlights op social media. Dit kwam doordat Diddy de Canadees afgelopen zondagavond het ziekenhuis in had geslagen. De reden kwam gisteren pas naar buiten. Diddy was al maanden boos dat Drake de beat van de hit 0 to 100 had gebruikt.

Diss & compliment
In juni zei Puff al tijdens een optreden dat Drake de door Boi-1da geproduceerde beat had gejat zonder zijn naam te vermelden. "I gave this sh*t to this n*gga, this n*gga stole it from me," zei de rapper. Desondanks vindt hij het wel een vette track en liet de dj het nummer draaien. "But at the end of the day the sh*t is still hard, play that sh*t."



Diss terug
Drake's schouder was uit de kom geraakt tijdens het opstootje met Diddy. Hij plaatste een paar foto's op Instagram om te laten zien dat het inmiddels wel goed met hem gaat. Hierop zie je de rapper chillen in het hotel.

Drake sloeg tijdens het gevecht met Puff niet terug, maar bij de foto die hij plaatste haalde hij wel uit naar de multimiljonair zonder zijn naam te vermelden. "They’re either talking shit about you or stealing the shit you’re talking…either way the name been poppin."




Ster advertentie
Ster advertentie