Music

Concert van Lil' Wayne wordt verplaatst

  1. Newschevron right
  2. Concert van Lil' Wayne wordt verplaatst

Het concert dat Lil’ Wayne vanavond 9 juli in de Heineken Music Hall zou geven, gaat helaas niet door. Dat meldt de Heineken Music Hall. Dit omdat Lil’ Wayne op advies van zijn arts rust moet houden.

Op dit moment wordt er gezocht naar een vervangende datum voor het concert. Bewaar je kaarten voor het concert nog wel, want die blijven geldig voor de nieuwe datum.
Zodra het management van Lil' Wayne een nieuwe datum heeft vastgesteld, worden de bezoekers hier, per mail of per post, over geïnformeerd. Mocht je er op de nieuwe datum niet bij kunnen zijn, dan kan je de kaarten inleveren bij Eventim.

Lil’ Wayne biedt via zijn management excuses aan voor de korte termijn waarin bekendgemaakt wordt dat het concert wordt verplaatst. Hij laat weten dat hij naar Europa kwam in de veronderstelling echt op te treden, maar hij werd door doktersadvies gedwongen thuis te blijven. Hij kijkt er naar uit alsnog op te treden. Lil’ Wayne draagt zijn fans op hun kaarten nog even vast te houden en te wachten op de nieuwe datum van het concert.
Ster advertentie
Ster advertentie