Music

Jay-Z teleurgesteld in Rihanna

  1. Newschevron right
  2. Jay-Z teleurgesteld in Rihanna
Jay-Z is niet blij met de samenwerking van Rihanna en Chris Brown. De ex-geliefden brachten begin deze week samen twee nummers uit. Beide artiesten hebben op elkaars track meegedaan voor een remix. Riri heeft het initiatief genomen om de samenwerking te starten.

Volgens een bron walgt de echtgenoot van Beyoncé van Chris. Hij snapt niet hoe een man een vrouw kan slaan. De rapper wil absoluut niks met Brown te maken hebben. Nu Rihanna met haar ex twee tracks heeft opgenomen, is hij ontzettend teleurgesteld in haar. De rapper snapt niet waarom de zangeres deze actie heeft ondernomen. Ondanks dat Jay begrijpt dat vergiffenis belangrijk is, is hij standvastig dat Riri niet moet vergeten wat Chris met haar heeft gedaan. Jay-Z vraagt zich af of Rihanna met haar nieuwe samenwerking het slechte voorbeeld geeft aan haar jonge fans.

Rihanna weet hoe Jay-Z hierover denkt, maar het kan haar niets schelen. Ze doet waar ze zin in heeft. Jay heeft de zangeres verteld dat hij nooit zijn zegen zal geven aan hetgeen wat ze met Chris aan het doen is. De rapper zei verder dat het niet goed zal eindigen. Volgens Jay-Z heeft Brown last van woede uitbarstingen die hij nog niet onder controle heeft.

Rihanna ft. Chris Brown - Birthday Cake (remix)
{source}
<object height="81" width="100%"><param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37312713&"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37312713&" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed></object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie