Music

Gio werkt aan nieuwe EP met o.a. Jonna Fraser en Spanker

  1. Newschevron right
  2. Gio werkt aan nieuwe EP met o.a. Jonna Fraser en Spanker

Gio werkt aan een nieuwe EP! De populaire zanger vertelde Q-Bah en Riza in Weekend Wax dat hij de studio is ingedoken met hitmachines Jonna Fraser en Spanker. Gio maakte ook bekend dat hij inmiddels getekend heeft bij Cloud 9 Music, waar hij zijn goede vriend Mo Fouradi weer tegenkomt.

Work Voor Mij

Gio hoor je bij FunX momenteel op 'Omlaag' met Freddy Moreira en Keizer, maar ook op de nieuwe single 'Work Voor Mij' van DYNA met KM van SFB. Onlangs kwam de videoclip uit mét de rapper van SFB die nu vastzit in Suriname. Gio vertelde dat ze de clip half december hebben geschoten, vlak voordat KM met onder andere Frenna en Priceless naar Suriname vertrok.

SFB in Suriname

Gio vertelde bij FunX dat hij nog contact heeft gehad met de mannen van SFB sinds ze vastzitten: "Het zijn mijn boys. Ik was daar (in Suriname) toen het allemaal gebeurde. Ik leefde met ze mee," vertelde Gio in Weekend Wax.

Cel in voor Beyoncé

Q-Bah stelde Gio direct de prison question: Voor welk delict zou hij het niet erg vinden om vast te zitten? Het antwoord volgde snel: "Voor Beyoncé. Zelfs nu ze zwanger is. Een likje maar. Dat heb ik er voor over," zei de zanger bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie