Music

Lekker Bij Jou van Ir-Sais ft. Keizer in videopremière bij FunX

  1. Newschevron right
  2. Lekker Bij Jou van Ir-Sais ft. Keizer in videopremière bij FunX

De videoclip van Ir-Sais en Keizer's single 'Lekker Bij Jou' ging vanochtend in première bij Fernando in Start. De single was natuurlijk al een tijdje uit en staat ook op het DEEPER album van Ir-Sais. Bij zo'n Caribische tune hoort geen grauwe Nederlandse zomer, dus spraken beide artiesten af op Curaçao!

Vreemdgaan

Ir-Sais zegt dat hij op de nieuwe single 'Lekker Bij Jou' zingt over een lekker gevoel in het algemeen. Keizer heeft volgens de zanger een rap geschreven over een vrouw met wie hij zou kunnen vreemdgaan: "Keizer rapt eigenlijk 'Ik voel me lekker bij jou, maar ik heb een vriendin thuis, dus schrijf niks op Facebook, Twitter en Insta.' Keizer rapt in het liedje wat de sidechick moet doen."

Ir-Sais ft. Darryl - Faya

Ir-Sais werkt nu hard aan zijn nieuwe album Close To My Roots en liet vanochtend alvast de nieuwe track 'Faya' horen met Darryl. "Dit wordt de volgende en komt in juli uit, maar er komen meer clips in juli uit. Deze clip hebben we laten opnemen, want mijn productie is nog niet zo ver als het team van Ali B."

Ster advertentie
Ster advertentie