Music

VIDEO: Kiest Hadise voor Engels of Turks in Start?

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Kiest Hadise voor Engels of Turks in Start?
Een klaarwakkere Hadise kwam vanochtend langs bij FunX Start en vertelde openhartig over haar muziek, over geruchten die de ronde doen en natuurlijk ook over haar Songfestivaldeelname. De Vlaams-Turkse zangeres werd door Fernando en Sanne stevig aan de tand gevoeld tijdens het kruisverhoor. Kiest Hadise voor Engels of Turks? Bekijk de video's! Een kopje koffie was onnodig om de zangeres wakker te krijgen, want ze straalde alsof ze al uren wakker was. Ze nam plaats in de studio en vertelde onder andere over haar nummer Kahraman die deze week de diXte is bij FunX.

Er werd veel gelachen toen Hadise vertelde waar ze haar zeven tatoeages heeft zitten. Eén ding kon ze verzekeren: "Er zit geen tatoeage op mijn bil!" Ook leuk was het gerucht dat ze gaat trouwen. Was dat echt zo of niet? Dat bleek namelijk een Facebook gebruiker te zijn geweest die onder haar naam allerlei dingen schreef. Ook verklapte de zangeres ze gaat samenwerken met een Nederlandse artiest! De rest check je zelf in beide video's hieronder!

Hadise bij FunX fm | Part 1Kruisverhoor

Nadat ze de eed had afgelegd was het tijd voor het kruisverhoor. Vraag één was direct al een moeilijke voor Hadise. Ze moest kiezen tussen Engels of Turks. Na lang getwijfeld te hebben koos de zangeres voor Engels. Nadat alle vragen waren geweest kwam ze terug op dit antwoord en legde ze eruit waarom ze niet voor Turks heeft gekozen. Check hieronder in het kruisverhoor waarom Hadise voor Engels kiest.


Ster advertentie
Ster advertentie