Music

Brahim Fouradi en Jayh zijn 'Zo Fly'

  1. Newschevron right
  2. Brahim Fouradi en Jayh zijn 'Zo Fly'
Fouradi en Jayh hebben hun krachten gebundeld voor het nummer 'Zo Fly'. Deze track, die ze gratis aanbieden aan de fans, is een teaser voor de 'I Love Su' mixtape die ze op 1 juni uit gaan brengen. Hierop hebben de artiesten samen met verschillende Nederlandse en Surinaamse sterren samengewerkt.
Zowel Jayh als Fouradi hebben al eerder in het Zuid-Amerikaanse land #1 hits gescoord. Zo is het nummer 'Mijn Lady' van Mo en Brahim samen met Damaru, grijs gedraaid op de radio en de clubs.
Vanwege de goede ervaringen in Suriname en de verschillende talentvolle artiesten die zich daar met muziek bezighouden, hebben Jayh en Fouradi besloten de bijzondere tape uit te brengen. Hierop staan zowel nieuwe nummers als remixes van bestaande tracks.
Brahim Fouradi en Jayh hebben hun krachten gebundeld voor het nummer 'Zo Fly'. De track die ze gratis aanbieden aan de fans, is een teaser voor de 'I Love Su' mixtape die ze op 1 juni uitbrengen. Verschillende Nederlandse en Surinaamse artiesten hebben hierop samengewerkt.

Zowel Jayh als Fouradi hebben al eerder in het Zuid-Amerikaanse land #1 hits gescoord. Zo is het nummer 'Mijn Lady' van Mo en Brahim samen met Damaru, grijs gedraaid op de radio en in de clubs.

Vanwege de goede ervaringen in Suriname en de verschillende talentvolle artiesten die zich daar met muziek bezighouden, hebben Jayh en Fouradi besloten de bijzondere tape uit te brengen. Hierop staan zowel nieuwe nummers als remixes van bestaande tracks. Hou de FunX-site in de gaten voor nieuwtjes rondom de mixtape!

Brahim Fouradi ft. Jayh - Zo Fly


(Klik met je rechter muisknop op de onderstaande button en kies voor 'link opslaan als')
Ster advertentie
Ster advertentie