Music

FOTO'S: The Opposites en Nintendo in 3D

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S: The Opposites en Nintendo in 3D
Het is al een jaartje stil rondom The Opposites, maar de rappers hebben geen seconde stil gezeten. Twan en Willem zijn ondertussen bezig geweest het uitwerken van een uniek idee rondom de nieuwe single 'Slapeloze Nachten'. Het succesvolle duo gaat namelijk een 3D videoclip lanceren via de Nintendo 3DS. Dat houdt in dat het de allereerste 3D-videoclip wordt waarvoor geen speciale bril nodig is.

Comeback

The Opposites vertellen dat ze een comeback gaan maken met een geheel nieuwe sound. De nieuwe single Slapeloze Nachten gaat volgens Willy over hoge ambities die zorgen voor lange slapeloze nachten. "Dat hebben we zelf vaak genoeg ervaren. Met het nieuwe nummer laten we een andere kant van onszelf horen. Dat willen we ook laten zien met de clip. We vinden het te gek dat we met ons platenlabel Top Notch en Nintendo een clip in 3D kunnen maken," aldus Willy.

3D

De mannen van The Opposites hebben ook 3D opnames van achter de schermen gemaakt met de portable spelcomputer. "We hebben nog nooit een 3D-clip gemaakt, laat staan zelf 3D-beelden geschoten dus we zijn onwijs benieuwd. Je moet echt op een nieuwe manier naar beeld en diepte kijken. Gelukkig leidt dit nog niet tot slapeloze nachten", vertelt Willem.

Slapeloze Nachten

Slapeloze Nachten is vanaf 19 juli een week langs exclusief in 3D te zien via Nintendo Video, het videokanaal van de 3DS. Daarna komt de clip online en beschikbaar voor TV. De track maakt deel uit van de EP die op 20 juli uitkomt en leidt tot het nieuwe album van The Opposites.

Eerste beelden:

{gallery}blogs/burc/opposites3ds{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie