Music

Sexy Toni Braxton video: 'I Heart You'

  1. Newschevron right
  2. Sexy Toni Braxton video: 'I Heart You'
Toni Braxton ruilt in de videoclip van I Heart You meerdere keren van sexy outfit, maar ook voor dames is er genoeg eyecandy, aangezien haar vriend met een ontbloot bovenlijf rondloopt. Wat verder opvalt is dat de Unbreak My Heart-zangeres haar lange lokken tijdens de video inruilt voor een kort kapsel.

Clubtrack

De nieuwe videoclip van Toni Braxton's XTip gaat van start alsof het een sensuele ballad is, maar na een minuut slaat de stemming om en gaat I Heart You het over in een uptempo r&bnummer. Naar het einde worden de luisteraars zelfs in clubsferen gebracht. Volgens verschillende websites komt I Heart You te staan op Toni Braxton's nieuwe album, 'Heartstrings & Synagogue Vibes'.

Goede nacht

Toni vertelt dat ze I Heart You schreef vanuit een party-perspectief. "Toen ik dit schreef dacht ik aan het gevoel wat je krijgt als je een club in loopt en de melodie hoort en de beat voelt. Dan weet je direct dat het een goede nacht gaat worden."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/2-az_CmQ9zM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie