Music

Aanstormend Cash Money talent in de XTips

  1. Newschevron right
  2. Aanstormend Cash Money talent in de XTips
PJ Morton is het aanstormende talent van Cash Money dat onlangs de opmerkelijke videoclip van Lover lanceerde. De XTip is een samenwerking met Lil Wayne en afkomstig van zijn EP 'Following My First Mind' die je hier kunt downloaden.
De nieuwe single van PJ Morton valt op door het aanstekelijke refrein "I'm a Lover, I'm a Lover, I'm a Lover, I'm a Lover, not a fighter, not a fighter, not a fighter." Deze boodschap is in de videoclip gekoppeld aan een aantal gebeurtenissen. Terwijl PJ Morton gedurende de hele clip aan een eettafel zit, ontstaat er constant geruzie tussen de koppels waarmee hij dineert. Hij blijft zitten en bemoeit zich er niet mee.

Carrière

PJ Morton heeft achter de schermen van de muziekwereld inmiddels al een mooie carrière opgebouwd. Zo produceerde en schreef hij onder andere Interested, het lied waarvoor India Arie een Grammy Award ontving. Ook valt hij tijdelijk in voor de toetsenist van Maroon 5. Young Money president Mack Maine is erg te spreken over de nieuwe aanwinst: "We hebben hem niet alleen binnengehaald omdat het goed klinkt, maar ook omdat het je ziel raakt."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/_EGBc7WnP0I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie