Music

Nieuwe Ziggi Exclusief op FunX Reggae

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Ziggi Exclusief op FunX Reggae
Via FunX Reggae krijg je een exclusieve primeur. Vanaf maandag 1 september hoor je daar namelijk Don’t Know Why, een track die op het allerlaatste moment toegevoegd wordt aan de tracklist van In Transit, het nieuwe album van Ziggi. Op het album staan tracks met Ce'cile, Anthony B en Gentleman. Ook de XChart nummer 1 hit Cry Murdah samen met dj team Goodfellas staat erop. Het album wordt op 22 september gereleased en wordt door VP/Greensleeves verspreid!

De song Don’t Know Why is afkomstig van reggaelegend Dennis Brown. Deze man overleed in juli 1999. Het is niet de meest bekende song van hem, maar hierdoor zullen juist de echte rasta’s deze song waarderen. Ziggi's versie mag je zien als een opwarmertje voor de echte single Gonna Leave You.

Er is zoveel meer nieuws over Ziggi en het label/ management Rock N Vibes, maar in de loop van de tijd krijg je daar meer over te horen. Zo komt er bijvoorbeeld een uitgebreide Nederlandse In Transit tour.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/FunX_Five_Mr_Rude_RocknVibes.wma{/wmaremote}
(FunX Five Interview met Mr. Rude over VP/ Greensleeves)

En verder is er belangrijk nieuws, want Ziggi is getekend door VP Records/ Greensleeves. Hij is de eerste niet-Jamaicaan, die zij tekenen. Zij gaan de wereldwijde distributie van Ziggi's tweede album verzorgen.

Luister in de tussentijd op FunX Reggae naar Don’t Know Why, want daar komt de song regelmatig voorbij.
Ster advertentie
Ster advertentie