Music

CLIPPRIMEUR: Ashwin Jaydee - Miss Jane

  1. Newschevron right
  2. CLIPPRIMEUR: Ashwin Jaydee - Miss Jane
Bijna twee jaar na zijn XChart nummer één hit, maakt Ashwin Jaydee zich op voor de FunX Start-primeur van zijn nieuwe single 'Miss Jane'. Bekijk onderaan dit artikel de nieuwe videoclip en beluister het interview in Start.

De afspraak was dat Ashwin Jaydee zijn school zou afronden
alvorens hij zijn eerste solo single 'Miss Jane' uit zou brengen. Met nog maar een paar examens voor de boeg komt de single toch iets eerder dan de zanger had voorzien. Hiermee gaan Ashwin's lentekriebels in première op FunX.fm! Check onderaan dit bericht de videoclip.

De clip van Miss Jane is opgenomen in Parijs. Op de track wordt Ashwin begeleidt door de reggae/dancehall en jazz-invloeden van de Rootsriders. Ook ex-Rootsrider Giovanca laat haar zwoele stemgeluid horen op het nummer. Miss Jane is vanaf 6 april op o.a. iTunes verkrijgbaar.

Nummer één

De Rotterdamse Ashwin leerde je in 2007 kennen met de XChart nummer één hit 'Diz Que Sim'. Hierop zong hij met de Angolese zouk-ster Yola Araujo. Vervolgens werd het even stil rondom de jonge zanger, omdat hij koos voor zijn studie.

In 2008 nam Soulidarity Entertainment Ashwin Jaydee onder zijn hoede. Dit zorgde voor vocale bijdragen op het Rootsriders album. Zo werkte hij in 2009 samen met Giovanca op Children Cry en Talent Is Healing met Maikal X.

Dit jaar moet Ashwin's doorbraak worden. Het album laat nog even op zich wachten, maar de singles zullen dit jaar zeker uit de hoed van Ashwin Jaydee komen. Blijf dus FunX checken voor de nieuwe singles van de zanger!

Ashwin Jaydee in Start
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/20100402080001.mp3{/audio}

Ashwin Jaydee Ft. Rootsriders - Miss Jane


Ster advertentie
Ster advertentie