Music

Ir-Sais in XTips met zouk track 'Nuwa'

  1. Newschevron right
  2. Ir-Sais in XTips met zouk track 'Nuwa'
Ir-Sais is de XTips binnengekomen met het nummer 'Nuwa'. De track is ook twee weken geleden de Latin Top 30 binnengetreden. Nuwa betekent heel kort gezegd 'boos zijn/worden'. In dit nummer vertelt de zanger aan zijn geliefde dat het niet nodig is dat ze boos op elkaar blijven.

Het is niet voor het eerst dat Ir-Sais de XTips is binnengekomen. De muzikant is ook eerder samen met Unik0 doorgestroomd naar de XChart met de tracks 'The Love Song' en 'The Love Song 2'. Ze stonden bovendien eerder al met Punky Donch in de Latin Top 30 met de track 'Mi Studio'.

Ir-Sais is geboren en getogen op Bonaire. Hij hield zich sinds zijn zevende al bezig met muziek. In 2003 voegde hij zich toe aan de crew van de Ice Band. Tussen 2004 en 2007 werd hij lid van de Happy Band. De zanger hield zich in tussentijd ook bezig met het oprichten van zijn eigen band 'Insoportabel'. De groep bracht uiteindelijk twee cd's uit.

Vier jaar geleden verhuisde Ir-Sais naar Nederland waar hij met een aantal muzikale projecten aan de slag ging. De getallenteerde zanger uit het Caribisch gebied begon hard te werken aan zijn solo-carrière. In 2010 lanceerde hij zijn eerste single 'Schatje Zeg Maar'. Ir-Sais begon zouk en popmuziek met elkaar te combineren en dit voor zijn vervolgnummers te gebruiken. Momenteel heeft hij het druk met zijn tour op de Benedenwindse eilanden.

Ster advertentie
Ster advertentie