Music

Dit is hoe Suge Knight de regisseur van Straight Outta Compton bedreigde

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dit is hoe Suge Knight de regisseur van Straight Outta Compton bedreigde

Jij zou toch blij zijn als je in een film mocht spelen? Suge Knight in ieder geval niet. De labelbaas van Death Row Records is te zien in de film Straight Outta Compton. Hij is zo kwaad dat hij de regisseur van de film heeft bedreigd!

Geld

Suge Knight speelt zelf niet in de film, maar de makers gebruiken wel zijn personage. De labelbaas is misschien niet eens boos dat hij in de film zit, maar dat de makers hem niet betalen voor het personage maakt hem vooral kwaad. Suge Knight nam contact op met regisseur Gary Gray om toch geld af te dwingen, maar die betaalde geen cent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

sms

Knight was pislink en zou de regisseur daarom via een sms hebben bedreigd. Dat ging er niet bepaald zacht aan toe: "Ik zal je in levende lijven zien... jij hebt kinderen, net als ik. Dus laten we handbal spelen". Met handbal spelen bedoelt de labelbaas natuurlijk niet het spelletje. Hij wil Gary Gray gewoon in elkaar meppen! Na deze bedreiging staan er nog een aantal zinnen in de sms waarin Knight vloekt en de regisseur op een racistische manier beledigd. Via zijn advocaat ontkent de labelbaas dat hij het tekstbericht heeft gestuurd.

Ster advertentie
Ster advertentie