Music

Pink doorbreekt taboes met zelfmoordclip 'Fuckin Perfect'

  1. Newschevron right
  2. Pink doorbreekt taboes met zelfmoordclip 'Fuckin Perfect'
Pink geeft toe dat haar nieuwe videoclip 'F**kin Perfect' een ongemakkelijk en boos gevoel kan veroorzaken. In de clip speelt actrice Tina Majorino een tiener die een rotjeugd meemaakt door pesterijen. De frustraties stapelen zich op en leiden ertoe dat ze een zelfmoordpoging doet.

Gelukkig komt alles goed in de F**kin Perfect clip. De jongere beseft op tijd dat zelfmoord niet de oplossing is. Door een tweede kans wordt de tiener gelukkiger dan ze ooit was. De korte film heeft in de Verenigde Staten al de nodige stof op doen waaien.

In een verklaring op haar website laat Pink weten dat deze taboes doorbroken moeten worden. "Dit soort situaties zijn problemen waar over gesproken moet kunnen worden. We kunnen het probleem negeren, maar daardoor zal het niet verdwijnen. Ik moedig hiermee niet aan dat jongeren zelfmoordpogingen moeten doen, of in zichzelf moeten snijden. Juist het tegendeel."

Tevens is het F**kin Perfect een voorbereiding voor Pink's moederschap. De zangeres is zwanger van haar man Carey Hart en is uitgerekend in april 2011. Ik draag nu een leven bij me en ik wil dat hij/zij weet dat ik hem/haar liefdevol met open armen zal accepteren. Toch moet ook dit kleintje voorbereid worden op de grote boze wereld. Daarnaast zal ik haar ook leren zichzelf te accepteren en liefhebben. Wat ze later ook besluit te doen of worden. ik sta altijd achter mijn kind."

Pink - F**kin Perfect


Pink doorbreekt taboes met zelfmoordclip 'Fuckin Perfect'
Ster advertentie
Ster advertentie