Music

Serdar Ortaç brengt DVD uit

  1. Newschevron right
  2. Serdar Ortaç brengt DVD uit
Afgelopen zomer heeft de Turkse zanger/songwriter Serdar Ortaç megaconcerten gegeven in Istanbul. Samen met zijn 40 koppen tellende band heeft hij de arena's Harbiye en Kuruçesme onveilig gemaakt. Na heel wat geknip en geplak is het gemonteerd tot één DVD die nog maar net uit is. Het twee uur durende dvd'tje bevat 24 nummers, waaronder zijn FunX hit 'Sor', en natuurlijk het beweegelijke nummer 'Dansöz'!

Tijdens al deze zomerconcerten stond hij samen met andere Turkse artiesten op het podium, want waarom zou je het alleen doen als je ook hulp kunt krijgen Sibel Can en Ebru GündeÅ?

Ik herinner me nog goed dat we 'Sor' gingen draaien op FunX. Twee weken daarna zat ik op Serdar's website, en toevallig kwam er een collega langslopen. Ik weet niet meer of het een hij of zij was, maar diegene was helemaal in shock! Slimpie dacht namelijk al twee weken dat Serdar Ortaç een vrouw was!! Even later bleek dat er nog een aantal collega's rondliepen die dat dachten. Vandaar dat we nu druk bezig zijn met de video sectie op FunX.nl, zodat iedereen de clips kan zien van de tracks op FunX!

Maar voor iedereen die dacht dat Serdar Ortaç een vrouw is, hier het bewijs dat dat niet zo is. De intro van zijn concert in de Kuruçesme arena:

{youtube}9wNff_-DlJU{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie