Music

Chris Brown met dood bedreigd

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown met dood bedreigd
Chris Brown wordt, na het lekken van een foto van de mishandelde Rihanna, met de dood bedreigd door fans van Rihanna. Ze sturen de 19 jarige zanger agressieve berichten die er toe leiden dat de zanger nu vreest voor zijn leven. Volgens een bron is hij er bang. “Hij maakt zich niet alleen zorgen om zijn carrière, maar ook om zijn veiligheid.”

De fans van Rihanna roepen bovendien op internet dat iedereen Brown's muziek moet gaan boycotten.

Ruzie in de auto
In februari kreeg Chris Brown ruzie met een vrouw terwijl ze in de auto zaten. De geruchten gingen al snel dat het zijn vriendin Rihanna was. Nadat ze waren uitgestapt kregen ze ruzie en raakte de zangeres gewond.

Vervolgens zou Rihanna tegen de politie hebben gezegd dat Brown haar meerdere malen heeft geslagen en haar gewurgd zou hebben tot ze flauw viel. Ook zou hij haar met de dood hebben bedreigd. De politie van Los Angeles doet hier, in het belang van het onderzoek, geen uitspraken over.

Geen aangifte
De Rehab zangeres heeft geen aangifte van mishandeling gedaan tegen Chris Brown. Een woordvoerster van de politie in Los Angeles bevestigt dat er geen officiële aanklacht is. "We hebben nog niet genoeg bewijs en er is nog geen aangifte gedaan in de Chris Brown-zaak.''

Als de staat Californië echter voldoende bewijs verzamelt, kan er een rechtszaak volgen zonder de getuigenis van de zangeres.

Chris Brown & Rihanna - Umbrella/Cinderella (MTV 2007)
{youtube}IqXPTxbVNYs{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie