Music

Twitter-oorlog: Soulja Boy vs. Chris Brown & Bow Wow

  1. Newschevron right
  2. Twitter-oorlog: Soulja Boy vs. Chris Brown & Bow Wow
Soulja Boy is een Twitter-oorlog begonnen met Chris Brown en Bow Wow. Hij twitterde "Tel alle followers van Chris Brown en Bow Wow bij elkaar op en je hebt nog niet de helft van het aantal volgers dat ik heb." Hierop reageerde de ex-vriend van Rihanna met "Wat jullie per show krijgen, verdien ik in een uurtje op een afterparty." Bow Wow heeft zich nog niet gemengd in de Twitter ruzie, maar ook dit zal niet langer meer duren gezien Soulja weer heeft uitgehaald. Check hier de tweets!

Bow Wow

Soulja Boy probeert Bow Wow uit te lokken in de tweede tweet. Hierin haalt hij uit naar Bow Wow. Tegen Chris zegt hij "Als mijn vorige bericht je beledigt heeft, dan heb ik gewonnen." Bow Wow krijgt een hardere tweet: "Fuck het geld op de bankrekeningen, fuck het aantal volgelingen op Twitter. We zien wel wie de meeste albums verkoopt in de eerste week." Dat is best gek aangezien er nog geen releasedatum bekend is van Bow Wow's nieuwe album. Soulja Boy's album The DeAndre Way komt op 28 juli uit.

Comeback op Twitter

Voor Chris Brown is de Twitter-ruzie extra zuur. Hij maakte op 12 maart weer een account aan na een Tweet-stilte van drie maanden.

Ster advertentie
Ster advertentie