Music

Snoop Dogg Cartoon

  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg Cartoon
Snoop is van alle markten thuis. Pimp, player, artiest en acteur. Zijn movieskills hebben we al eerder mogen bewonderen in films zoals The Wash en Training Day of de verschillende pornofilms die hij heeft gemaakt. Maar nu gaat Snoop weer totaal iets anders doen!

‘Tha Blue Carpet Treatment’, het album van Snoop Dogg uit 2006, wordt verfilmd. Meer weten? Check hier de trailer!

Binnenkort wordt namelijk de DVD ‘Snoop Dogg Presents Adventures of Tha Blue Carpet’ uitgebracht. Hierin wordt Snoop omgetoverd tot een tekenfilmfiguur die allerlei problemen tegenkomt in Zuid-Californië.

“Dankzij deze film krijg je een beeld van mijn album ‘Tha Blue Carpet Treatment’. Ik had namelijk ook allemaal beelden in mijn hoofd toen ik het album aan het maken was. De hele tijd zag ik een tekenfilmfiguur in mijn gedachten terwijl ik aan het opnemen was. Dat wilde ik aan iedereen laten zien”, aldus Snoop.

In de cartoon zullen verschillende tracks van het gelijknamige album te horen zijn. Maar niet alleen Snoop is te zien of te horen: ook Nate Dogg, E-40, The Game en B-Real doen mee, naast de bekende komieken Mike Epps en Katt Williams. De film, ‘Adventures of Tha Blue Carpet’, is vanaf 24 juni te zien op www.codeblacktv.com.
Preview Adventures of Tha Blue Carpet
{youtube}g53y-wyddBU{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie