Music

Jessy Matador vertegenwoordigt Frankrijk met Allez Ola Olé

  1. Newschevron right
  2. Jessy Matador vertegenwoordigt Frankrijk met Allez Ola Olé
Jessy Matador leerde je bij FunX kennen met de aanstekelijke zomerhit Decalé Gwada. Of de Frans/Congolese zanger dat trucje vrolijk over doet met 'Allez Ola Olé' gaan we de komende tijd merken. Matador komt namelijk op nummer tien binnen in de XTips lijst!

Met Allez Ola Olé vertegenwoordigt Jessy zijn geboorteland Frankrijk op het Eurovisie Songfestival. Waar eerder gedacht werd dat David Guetta of de popsensatie Christophe Willem de taak op zich mochten nemen, werd uit het niets de naam van Jessy Matador naar voren geschoven.

De titel van het lied is gebaseerd op een album uit 1998. Destijds werd de compilatie cd Allez Ola Olé uitgebracht voor het WK voetbal dat in Frankrijk plaats vond. Hierop stonden liedjes van o.a. Ricky Martin, Youssou N'Dour en de Gipsy Kings.

De single Allez Ola Olé is vandaag digitaal uitgebracht en ligt vanaf 25 mei in de winkels. Dat is vier dagen voor de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Jessy Matador brengt op 14 juni, na het liedjesfestijn, zijn nieuwe album Elektro Soukouss uit.

Laat weten wat jij van de track vindt door de stemmen op de XTips!

Jessy Matador - Allez Ola Olé


Ster advertentie
Ster advertentie