Music

'Duet Rihanna en Chris blijkt al oud'

  1. Newschevron right
  2. 'Duet Rihanna en Chris blijkt al oud'

Noem het een goede publiciteitsstunt of een foute grap; het aangekondigde duet tussen Rihanna en Chris Brown bestond al voor de mishandeling. De producer van het nummer Polow Da Don heeft dit verklaard tegen over tijdschrift US Weekly. Het duet zou over relatieproblemen gaan en over de struggles gaan die het koppel op dit moment meemaakt. Niets is minder waar!

Eerder opgenomen
Afgelopen week berichtten verschillende entertainmentwebsites over het duet, daarbij anonieme bronnen citerend. Ook bij FunX kon je alles lezen over het zogenaamde liefdesduet. Het duet zou over de relatieproblemen gaan nadat Chris was opgepakt voor de mishandeling van Rihanna. Volgens de bronnen zou dit een idee zijn van de producer om meer emotie in het nummer te krijgen. Maar de woordvoerder van Da Don zegt dat hier niets van waar is: "Het duet was lang voor het incident opgenomen."


Opnames vorig jaar

Producer Polow Da Don werkte eerder met Usher en Fergie. Hij laat weten dat hij aan Chris en Rihanna denkt. Da Don: "Het zijn alle twee geweldige artiesten om mee samen te werken, en ik wens ze het beste." People meldt op basis van een anonieme bron dat de opnamen van het duet in de zomer van vorig jaar plaatsvonden. Maar de bedoeling was om het nummer nooit uit te brengen.Het bewuste nummer was volgens deze bron het nummer 'Bad girl' van de Pussycat Dolls, en de vocalen van Brown en Rihanna moesten voor de meidengroep als richtlijn dienen.


Stronger
Vorig jaar namen Brown en Rihanna overigens wel een voor release bedoeld duet op, 'Stronger', dat echter nooit is uitgebracht. De mishandeling van Rihanna vond ruim een maand geleden plaats. Op 6 april gaat het proces tegen de 19-jarige r&b-zanger van start. Hij riskeert een maximale straf van vier jaar en acht maanden. (Bron:nu.nl)

Ster advertentie
Ster advertentie