Music

Worden A-tif en Suggest de nummer 1?

  1. Newschevron right
  2. Worden A-tif en Suggest de nummer 1?
A-tif en Suggest komen deze week de XTips lijst binnen met hun single 'Nummer 1'. Of het daadwerkelijk de eerste positie te pakken krijgt, ligt volledig aan jou.

Wie naar het programma Holland's Got Talent heeft gekeken, herkent de boys meteen. Met hun korte optreden wisten A-tif en Suggest direct de juryleden te imponeren. Dan Karaty gaf ze zelfs de tip om vier danseressen in te huren en direct op tour te gaan.

Maar wat is het verhaal van dit duo?

A-tif en Suggest woonden twee straten van elkaar af, maar wisten niet van elkaars bestaan. Totdat ze voorgesteld werden door een goede vriend van ze. Het klikt meteen en ze besluiten samen te werken als duo.Sinds 2007 hebben A-tif en Suggest drie singles uitgebracht, waarvan sommigen door tv en radiozenders gedraaid zijn. Met de XTip 'Nummer 1' brengen ze de vierde en tot nu toe meest succesvolle single uit. Dat komt mede door het RTL4-programma Holland's Got Talent. Het duo maakte daar dankbaar gebruik van hun one-minute-of-fame met een fantastisch optreden waarbij ze Nummer 1 zongen.

Met deze feel-good track lijken de boys in ieder geval de goede keuze gemaakt te hebben voor het begin van hun jonge carrière. Of het de nummer 1 wordt heb jij in de hand. Klik hier om naar de XTips te gaan en stem op jouw favorieten.

A-tif & Suggest - Nummer 1A-tif & Suggest - Nummer 1 (Holland's Got Talent)

Ster advertentie
Ster advertentie