Music

Comeback Tony Braxton met Trey Songz in 'Yesterday'

  1. Newschevron right
  2. Comeback Tony Braxton met Trey Songz in 'Yesterday'
FunX meldde je begin september al dat Toni Braxton een comeback gaat maken met het nieuwe album 'Pulse'. De eerste single 'Yesterday' kon je destijds al beluisteren, maar nu is de videoclip ook uitgekomen! De track is een echte ballad zoals alleen Toni Braxton ze kan maken. Met behulp van Trey Songz tilt ze het duet tot ongekende hoogten. Bekijk de romantische videoclip van Yesterday na de klik!
In de videoclip van Yesterday trekt Trey Songz de lijn van romantische liedjes door. Hij kreeg de vrouwen al op het puntje van hun stoel in de sensuele van I Invented Sex en lijkt dit op een romantische manier over te doen in de nieuwe videoclip van Toni Braxton.

Toni Braxton Ft. Trey Songz - YesterdayBegin dit jaar liet de 41-jarige zangeres op Jamaica al wat informatie los over haar album Pulse. "Er komen een aantal dance tracks op mijn nieuwe album en hopelijk kan ik ook samenwerken met een aantal Jamaicaanse artiesten. Er zitten echte 'Toni-tracks' op. Ook wel 'baby making music' genoemd. We zijn ook van plan om er een paar dancehall dingetjes op te doen."

Een paar maanden hierna kwam Toni Braxton met het nieuws naar buiten dat ze samen heeft gewerkt met Sean Paul en Shaggy.
Ster advertentie
Ster advertentie