Music

Stay-C: "Reünie met Nance lijkt me leuk"

  1. Newschevron right
  2. Stay-C: "Reünie met Nance lijkt me leuk"
In de jaren negentig werd Stay-C Seedorf wereldberoemd als de ene helft van Twenty 4 Seven. Samen met Nance scoorde hij hit na hit, maar tegenwoordig begeleidt Seedorf kandidaten van talentenjachten als The Voice. Hij vertelde in Start dat het vooral om mental coaching gaat: "Ik werk met mensen die aan dat soort shows meedoen en afvallers daarvan die mentaal in de probleem komen, omdat ze volop in de spotlights staan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Li-Ann en Nance
Stay-C treedt tegenwoordig nog steeds op. Dat doet hij al vier jaar met Li-Ann die ooit in de groep Raffish zat. Toch zou hij een reünie met Nance nog steeds leuk vinden: "Ik zou Li-Ann nooit willen inruilen voor Nance, maar ik zou het wel leuk vinden als we wel weer een keer zouden kunnen praten of optreden met Nance."

Ruzie
Volgens Stay-C gingen hij en Nance uit elkaar door het succes. "Door het succes werkten we letterlijk 24/7. Dat is heel heftig, je kon moeilijk staande blijven en dan gaan er krachten spelen die je niet meer in de hand hebt. Mede daardoor knalden wij uit elkaar." Wat hij opvallend vindt is dat ze nooit verbaal ruzie hebben gehad: "Het ging vooral via de pers. Ik heb haar sindsdien niet meer gesproken, maar ik heb wel een aantal keren via via een verzoeningspoging gedaan. Misschien heeft het haar niet bereikt of misschien wil ze niet."State of Mind
Stay-C is een bezige bij die naar de FunX studio om meer te vertellen over zijn boek State of Mind. Daarin biedt hij steun voor mensen die met zichzelf in de knoop zitten: "Wat veel mensen niet in de gaten hebben is, dat ze leven en oordelen volgens hun eigen realiteit. Als het fout gaat ligt de oplossing vaak in hun manier van denken." Met behulp van een stappenplan en kritische/confronterende vragen probeert Stay-C je in het boek verder te helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie