Music

Poke dropt bizarre video van 'OH MAN' met Mensa

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Poke dropt bizarre video van 'OH MAN' met Mensa

Aardig wat hiphop videoclips bevatten tegenwoordig een hoop van hetzelfde: blote vrouwen, dikke auto's, flessen poppen in de club en ga zo maar door. Poke en Mensa besloten met de videoclip van hun nieuwe track OH MAN om op een hele andere manier de aandacht te pakken...

Area 51

Van referenties naar de bestorming van Area 51 naar verwijzingen naar de film The Fifth Element: de clip van OH MAN heeft het letterlijk allemaal. Het is eigenlijk een ophoping van what the fuck-momenten. Zo begint het met Mensa en Poke die 'ontvoerd' worden door aliens, terwijl een groep senioren foto's maakt. Daarna heeft Poke een fotoshoot met wat op een hele burgerlijke Nederlandse familie lijkt. Dit ziet allemaal zo bizar uit, dat het hilarisch is.

Yoga

Niet alleen de hierboven genoemde onderdelen maken de clip iets vreemder dan andere clips die je hebt gezien. Ook het feit dat Poke met dezelfde burgerlijke familie yoga doet met een blonde pruik op en vervolgens de 'heilige' mossel van een dame in een bar te zien krijgt, is bijzonder... Je kan je na het zien van deze clip in ieder geval afvragen of Poke en Mensa wel helemaal nuchter waren toen ze het bedachten.

Ster advertentie
Ster advertentie