Music

D'Angelo opgepakt voor hoerenlopen

  1. Newschevron right
  2. D'Angelo opgepakt voor hoerenlopen
Een aanbod van veertig dollar kwam D'Angelo duur te staan. De 36-jarige zanger deed het aanbod aan een prostituee, maar ontdekte even later dat het een undercoveragente was. Hij zegt onschuldig te zijn en is van plan de aanklacht aan te vechten. Ook hoopt hij dat mensen het besluit van het Amerikaanse rechtssysteem afwachten en dan pas hun conclusies trekken.

Het is niet de eerste keer dat D'Angelo in aanraking kwam met de politie. Hij werd in 2005 al opgepakt wegens rijden onder invloed. Ook vonden de agenten marihuana en cocaïne in de auto. Hierdoor werd zijn rijbewijs ingenomen en kreeg de soulzanger een voorwaardelijke celstraf.

Nog geen week later raakte D'Angelo ernstig gewond bij een auto-ongeluk. Hij zat achter het stuur en droeg geen gordel. Hierdoor werd hij de auto uit geslingerd. De zanger kreeg een boete en een voorwaardelijke celstraf. Ook zijn rijbewijs werd opnieuw ingenomen.

Album

De verwachting is dat D'Angelo in 2010 zijn derde studioalbum uitbrengt. Volgens de eerste geruchten zou de cd James River heten. Vorig jaar liet zijn manager in een interview weten dat de zanger op het album samenwerkt met Prince en John Mayer. Begin 2010 lekte de track 1000 deaths uit, maar dit nummer werd op YouTube weggehaald op last van ene 'Michael Archer', oftewel D'Angelo.

D'Angelo - 1000 deaths

Ster advertentie
Ster advertentie