Music

Nesim Najih is 'Altijd dankbaar nooit tevreden' op nieuw album

  1. Newschevron right
  2. Nesim Najih is 'Altijd dankbaar nooit tevreden' op nieuw album

Nesim Najih's nieuwe album 'Altijd dankbaar nooit tevreden' is vandaag uitgekomen! Het is ongelofelijk waar de rappende vlogger de tijd vandaan haalt.

Nesim heeft een enorm druk jaar achter de rug. Hij ging voor RamBam undercover in het Dolfinarium, ontdekte samen met Qucee in Supergaande dat legendarische Nederlandse rappers tegenwoordig onbekend zijn bij het jonge publiek en reisde daarnaast ook de hele wereld over met zijn vrouw Myriam.

Jaartje Palenko

Samen met producer Palenko (bekend van o.a. Labanta) hebben ze een jaar lang aan 'Altijd dankbaar nooit tevreden' gewerkt. En dat zie je terug in het concept dat hij onlangs verklapte in De Avondshow van FunX. Het album is bewust in tweeën verdeeld.

Nesim & Najih

De titellijst van 'Altijd dankbaar nooit tevreden' valt op omdat de nummers 1 tot en met 8 onder Nesim (Altijd dankbaar) staan. De nummers 9 tot en met 15 zijn van Najih en maken onderdeel uit van (Nooit tevreden). Dat is een knipoog naar zijn dubbelleven. In Hilversum is hij de rustige en intelligente jongen, maar op straat kennen ze hem als de keiharde battle MC van de Punchout Battles. Daarom heeft Nesim Najih uiteindelijk besloten om het album in best of both worlds te verdelen.

Videoclip Dit Is De Wijk

Palenko produceerde het grootste deel van het album, maar ook Creambeats en Eurosoundz hebben hun bijdrage geleverd. De eerste twee singles Walou en Beter Voor Je ken je waarschijnlijk al, maar heb je ook al de radioprimeur van 'Dit is de wijk' gehoord bij FunX? Op de dag van het album komt ook de videoclip uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nesim Najih - Altijd Dankbaar Nooit Tevreden

Ster advertentie
Ster advertentie