Music

Fans YS maken FunX nr.1 trending topic

  1. Newschevron right
  2. Fans YS maken FunX nr.1 trending topic
Rapper YS deed afgelopen vrijdag bij Hatim en Riza in Weekend WaX een oproep aan zijn 90.000 fans op Twitter om FunX trending topic te maken. Onder de twitteraars die #funx en #ystijd in hun tweet verwerkten zou hij drie truien uit zijn eigen kledinglijn verloten. Binnen no time was het gelukt: ruim een uur lang was FunX trending topic nummer 1 van Nederland.

De 18 jarige YS uit Nijmegen is ongekend populair. Hij rapt pas sinds twee jaar maar heeft inmiddels meerdere mixtapes gedropt, een eigen succesvolle fashionline gestart en tracks gemaakt met o.a. Lange Frans en Keizer. Momenteel werkt de rapper met zijn vaste producers Broadway Beats en Tantu Beats aan zijn nieuwe album en hij heeft net zijn nieuwe single en videoclip Uhh Uhh uitgebracht.



Keizer

YS ging ook nog even kort in op zijn beef met Keizer. Twee jaar geleden hebben de rappers samen een track opgenomen. Keizer beweerde onlangs dat hij dat alleen heeft gedaan omdat hij doorvoor betaald zou zijn door YS. Volgens YS klopt dat verhaal niet. “Hij kwam pas twee jaar nadat we die track hadden gemaakt met dat verhaal. Waarom? Hij had een eigen kledinglijn net als mij maar het verschil was dat hij er 200 had verkocht en ik in die tijd 50.000.”

Beluister hier het hele interview met YS, inclusief een LIVE track die hij op FunX in première liet gaan:
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50797151&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie