Music

Afrojack en Steve Aoki gaan helemaal los in nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Afrojack en Steve Aoki gaan helemaal los in nieuwe clip
Afrojack is voor de opnames van zijn nieuwste videoclip afgereisd naar Las Vegas. Voor het nummer 'No Beef' heeft hij samengewerkt met Steve Aoki en Miss Palmer. Hiervan is de laatst genoemde zangeres niet in de clip. Behalve Afrojack en Steve verschijnen nog verschillende andere beroemdheden in de video waaronder Lil Jon, Flo Rida, Holly Madison.
Afrojack doet het momenteel ontzettend goed in de dancescene. Ze hebben met de nieuwe track bovendien de eerste positie op Beatport weten te bemachtigen. Het is een van de bekendste sites om nieuwe dancemuziek te downloaden.
Afrojack is voor de opnames van zijn nieuwste videoclip afgereisd naar Las Vegas. Voor het nummer 'No Beef' heeft hij samengewerkt met Steve Aoki en Miss Palmer. Hiervan is de laatst genoemde zangeres niet in de clip aanwezig. Behalve Afrojack en Steve verschijnen nog verschillende andere beroemdheden in de video waaronder Lil Jon, Flo Rida, voormalig Playboy-model Holly Madison en MMA'er Chuck Liddell.

Afrojack doet het momenteel ontzettend goed in de dancescene. Hij heeft met de nieuwe track bovendien de eerste positie op Beatport weten te bemachtigen. Het is een van de bekendste sites om nieuwe dancemuziek te downloaden.


Ster advertentie
Ster advertentie