Music

Eyup remixes Dan Sonra

  1. Newschevron right
  2. Eyup remixes Dan Sonra
De Rotterdammer Eyyup Erdogan beter bekend als dj Eyup heeft drie remixes voor Sila gemaakt. Sila is de achtergrondzangeres van Kenan Dogulu. Zij is de hottest thing around in Turkije op dit moment. Daar staat zij met Dan Sonra op de nummer 1 spot. Op FunX is zij één van de XTips.

Beluister hier exclusief zijn r&b remix.

Sony BMG komt binnenkort met de single en daarop verschijnen drie remixes van dj Eyup. De dj maakt een electro house version, een dancehall en een r&b remix. Het is niet de eerste keer dat deze dj remixes maakt voor een grote Turkse ster. Eerder deed hij dat al met o.a Kenan Dogulu, Ogeday en Yalin.

Zatardag 8 december draaide Eyup op het Pasha feest in Wenen en de jaarwisseling draait hij in Club Les Pyramides in Parijs. Het is daarom ook niet vreemd dat deze man in het buitenland veel bekender is dan in Nederland, maar misschien dat daar verandering in komt met zijn remixes van Sila.

Hier hoor je Sila – Dan Sonra (dj Eyup r&b remix).

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Dan_Sonra_Sila_DJ_Eyup_rnb_remix_2007.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie