Music

Tinashe: "Opoffering privéleven was het grotendeels waard"

  1. Newschevron right
  2. Tinashe: "Opoffering privéleven was het grotendeels waard"

Tinashe werkt al van kleins af aan aan haar muzikale carrière. Hierdoor heeft ze een aantal dingen moeten opofferen zoals school en vriendschappen. "Tot de dag van vandaag heb ik geen normaal leven. Ik ben altijd onderweg. Het is moeilijk om relaties met mensen aan te gaan en vriendschappen te onderhouden. Ik geloof grotendeels dat het de moeite waard was omdat ik mijn dromen waarmaakte", vertelde de 21-jarige zangeres in een interview met FunX-producer Charissa.

Hard werken
Het succes kwam niet zomaar aanwaaien. Tinashe merkte op haar 15de dat ze een succes aan het worden was. Ze tekende toen voor het eerst bij een grote platenmaatschappij. "Ik heb hier zeker jarenlang aan gewerkt. Mensen gaan er vanuit dat het zomaar gebeurde, maar er zit altijd een verhaal achter," zei de Amerikaanse celebrity.

Bucket list
Tinashe heeft nog een aantal punten op haar bucket list die ze graag wil afstrepen in de toekomst. Zo wil ze graag een nummer één hit scoren, de eerste positie behalen met een album, Grammy Awards winnen, meer mensen ontmoeten en bijzondere dingen ervaren tijdens haar muzikale reis over de wereld. Ze wil ook nog graag een keer met James Blake en André 3000 de studio induiken.

Ster advertentie
Ster advertentie