Music

Chahra-Z is geen nummertje bij The Voice of Holland

  1. Newschevron right
  2. Chahra-Z is geen nummertje bij The Voice of Holland
Chahrazad Msellek maakte afgelopen week haar opwachting in The Voice of Holland, maar bij FunX is Chahra-Z een oude bekende. De Nederlands-Marokkaanse zangeres is namelijk één van de allereerste Nederlandse talenten die airplay kreeg op jouw favoriete radiozender. Ze was vanochtend te gast in Start en vertelde meer over de auditie en de reacties die ze daarop kreeg.

Chahra-Z in Start
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Charazad-funx-voice-of-holland.mp3{/audio}

FunX

Het is eigenlijk te gek voor woorden dat Chahra-Z haar talent in Nederland nog moet bewijzen, aangezien ze al jaren geliefd is bij de FunX luisteraars. Je hoorde haar in de beginjaren van FunX voor het eerst met de single 'All Night', Ook is het onbegrijpelijk dat een zangeres die al meerdere malen op nummer één heeft gestaan in Marokko, afgewezen werd bij Idols. Destijds was Chahrazad zelfs zo boos dat ze weigerde ooit nog mee te doen aan een talentenjacht. "Ik voelde me net een nummertje. Ik moest mijn ding doen en mocht al weer weg, zonder dat er echt naar me gekeken of geluisterd was."

The Voice of Holland

In Start vertelde Chahra dat ze ontzettend zenuwachtig was voor de auditie van The Voice of Holland. "Niet om op te scheppen, maar ik heb ooit voor 40.000 mensen gestaan en heb die zenuwen niet gevoeld. Maar dan sta je ineens voor die jury en denk je ineens 'shit die zenuwen!'." Ze weet dat ze beter had kunnen doen, maar de reacties van de jury waren prachtig. Zo wilde Marco Borsato zijn tanden maar al te graag in Chahra-Z zetten, maar de zangeres koos voor Van Velzen. "Ik had eigenlijk mijn keuze van tevoren al gemaakt en ze zeggen dat je je eerste keuze altijd bij je moet houden."

Ster advertentie
Ster advertentie