Music

DMX: "Drake's muziek klinkt als een wasdroger"

  1. Newschevron right
  2. DMX: "Drake's muziek klinkt als een wasdroger"
DMX staat erom bekend dat hij altijd zijn oprechte mening geeft, ook al moet hij hier iemand mee beledigen. Tijdens MTV's programma RapFix Live werd aan de rapper gevraagd wat hij van Lil Wayne's succes vond. "I Love it, ik vind dat hij talent heeft maar er zijn zoveel anderen die geen talent hebben", aldus DMX.

Wasmachine
Presentator Sway zei dat hij normaal gesproken zou vragen wie in die categorie vallen, maar dat hij dat nu niet gaat doen. De rapper antwoordde gelijk met "Drake". Sway keek verbouwereerd en zei dat hij die vraag niet had hoeven antwoorden. "Hij heeft wel talent, maar het is doelloos. Het klinkt de hele tijd hetzelfde. Het is een hinderlijk geluid, het klinkt als een wasmachine of wasdroger" , vertelde de rapveteraan.

Aaliyah
DMX ging ook verder in op Drake's Aaliyah project waar Timbaland en Missy Elliott ook eerder negatief op hebben gereageerd. De Ruff Ryder neemt het de jonge rapper kwalijk dat hij niemand waarmee Aaliyah eerder heeft samengewerkt, erbij heeft betrokken. "Hoe kan je dat doen, je ballen zijn niet zo groot gast", zei DMX geirriteerd. Het eerste nummer van Drake en Aaliyah 'Enough Said' werd vorige maand uitgebracht.

{source}
<iframe src="http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:uma:video:mtv.com:835086/cp~id%3D1693629%26vid%3D835086%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A835086" width="550" height="320" frameborder="0"></iframe>
{/source}

DMX bracht afgelopen week zijn album 'Undisputed' uit. Tot nu toe lanceerde de rapper de singles 'I Don't Dance' met Machine Gun Kelly en 'Already'.

Ster advertentie
Ster advertentie