Music

Eigenwijze Rihanna verlaat ziekenhuis

  1. Newschevron right
  2. Eigenwijze Rihanna verlaat ziekenhuis
Rihanna is dinsdagavond in het ziekenhuis beland nadat ze flink gefeest had in New York. Gisteren postte ze op haar Twitter een foto van haar arm aan het infuus. Haar Twitter-volgers waren ongerust. Vier uur later verstuurde ze via Twitter weer een foto waar ze naast een vliegtuig staat. Daar vermeldde ze bij dat dat haar ritje naar huis zou zijn.

Volgens geruchten zou Rihanna last hebben van uitputtings- en uitdrogingsverschijnselen. Ze lijkt echter niet te leren van haar fouten, gezien ze zes uur geleden een foto twitterde waar ze een glas champagne vasthoudt.

Onlangs lieten enkele familieleden van Riri weten dat ze bezorgd zijn. Haar vader zei dat hij bang is dat ze net als Whitney Houston gaat eindigen. Het lijkt Rihanna niet veel te doen. Afgelopen week twitterde de zangeres foto's waarop te zien was dat ze flink met geld smeet in een stripclub met vrouwen. Daarbij schreef ze:"Mijn vader zou trots zijn". Vorig jaar had de zangeres uit Barbados ook last van een burn-out. Ze moest toen twee optredens in Zweden annuleren.

{gallery}blogs/marcel/ririarm{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie