Music

DJ Tiësto leeft nog

  1. Newschevron right
  2. DJ Tiësto leeft nog
"Tiësto is alive", meldt de Nederlandse dj via zijn Twitteraccount. De afgelopen dagen ging het gerucht dat hij om het leven was gekomen bij een auto-ongeluk in de Verenigde Staten, maar vandaag Tweet hij het verhaal naar het rijk der fabelen. Net als in 2006 blijkt het bericht weer volstrekte onzin te zijn.

De website recentissuetoday.com meldde woensdag gedetailleerd over Tiësto's dood in Californië. De dj was volgens de site om het leven was gekomen bij een verkeersongeluk. Hij zou het macht over het stuur zijn kwijtgeraakt, doordat hij een slokje te veel op had en veel te hard reed.

Zijn auto sloeg volgens de schrijver over de kop, nadat het een voorwerp had geraakt. De 41-jarige Tiësto was volgens de fantasierijke verslaggever op slag dood. Ook meldde hij er bij dat er over de uitvaart nog niets bekend was gemaakt, maar de kist zou dicht blijven door de zware verwondingen aan zijn hoofd.

Het is niet de eerste keer dat beweerd wordt dat Tiësto dood is. In 2006 ging ook al het gerucht op internet dat de dj uit Breda om het leven was gekomen bij een ongeluk. Dat bericht vertoont veel overeenkomsten met het verhaal van recentissuetoday.com.

Ster advertentie
Ster advertentie