Music

B.o.B brengt videoclip 'Nothin On You' uit

  1. Newschevron right
  2. B.o.B brengt videoclip 'Nothin On You' uit
Op FunX is B.o.B niet meer weg te denken met zijn single 'Nothin' On You'. Deze week steeg de track tot de zesde plaats van de XChart. Een aantal maanden na de release van de single komt de rapper met een clip.

De video van Nothin' On You is opgenomen in Los Angeles, maar in de clip lijkt het of B.o.B in o.a. Londen, Parijs en Tokio rondloopt. Zanger Bruno Mars is ook te zien in de videoclip.

In Nothin On You is een sample uit het nummer 'Go' dat Common in 2005 uitbracht gebruikt. Daarmee werd Common genomineerd tot Best Hip-Hop Video, maar uiteindelijk won hij deze prijs niet. 'Go' is een productie van Kanye West. Onderaan deze pagina vind je de videoclip van Common's track.

De 21-jarige B.o.B staat onder contract bij het label van zijn collega T.I. en brengt daar binnenkort zijn debuut album 'B.o.B Presents The Adventures of Bobby Ray' uit. De critici zijn nu al benieuwd naar het nieuwe materiaal van de jonge rapper uit Atlanta. VIBE en XXL magazine schuift hem zelfs naar voren als de toekomstige grote ster.

B.o.B Ft. Bruno Mars - Nothin On YouCommon - Go

Ster advertentie
Ster advertentie