Music

Bollebof 40 Dagen Zonder Sex

  1. Newschevron right
  2. Bollebof 40 Dagen Zonder Sex
De opnames van het tweede seizoen 40 Dagen Zonder Sex zijn ten einde. Rond februari/ maart van het volgend jaar verschijnt het weer op de tv. Rapper Bollebof (Eder Almeida) uit Rotterdam doet mee aan het programma. Als je wilt weten of hij het volhoudt, moet je het tegen die tijd maar zelf in de gaten houden.
Maar de vraag is: "Wat heeft hij naast meedoen aan het programma nog meer gedaan?" Hier is het antwoord!

Bollebof heeft in zijn nog jonge carriere gewerkt met X Factor finalist Richy Brown, maar de afgelopen tijd heeft hij onder andere gebruikt om een track op te nemen met Gio. De track Nummer 1 Vrouwtje was aanvankelijk bedoeld voor het televisieprogramma, maar sinds het op internet is beland, zijn er al vele reacties hierover gepost. Vandaar dat je het hier ook hoort.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/FunX_Bolle_Bof_Ft_Gio_Nummer_1_Vrouwtje.wma{/wmaremote}
(Bollebof Ft. Gio - Nummer 1 Vrouwtje)

Gio, heeft zijn release van zijn nieuwe single Je Hebt Me met een paar weken uitgesteld. Deze dikke Marco Borsato-achtige song zal heel Nederland versteld doen staan. Houd de site goed in de gaten!
Ster advertentie
Ster advertentie