Music

Tien dingen die je nog niet wist van Snoop Lion

  1. Newschevron right
  2. Tien dingen die je nog niet wist van Snoop Lion
Hiphopmagazine XXL stelde onlangs nog een lijst van tien weetjes op over Snoop Lion, die je waarschijnlijk nog niet wist. Welke punten lees jij hieronder voor het eerst over Snoop?

1. Snoop heeft zijn bijnaam grotendeels te danken aan zijn moeder. Ze noemde hem Snoopy, omdat hij als kind fan was van het beroemde tekenfilm- striphondje.



2. Snoop heeft Bow Wow ontdekt. Snoop leerde Bow Wow kennen tijdens de The Chronic-tour met Dr. Dre in 1993. Bow Wow was destijds pas zes jaar oud, maar zijn rapskills waren zo goed dat Snoop hem op latere leeftijd introduceerde bij producer Jermaine Dupri.



3. Snoop's zoontje Cordell speelt voor een grote American Football club. Op jonge leeftijd trainde Snoop de teams van zijn kinderen en al dat harde werken lijkt nu zijn vruchten af te werken voor zoon Cordell. Hij heeft een footballbeurs gekregen zodat hij kan spelen voor de USC Trojans.

4. Nate Dogg is een neef van Snoop. Death Row Records was vroeger als een familiebijeenkomst voor Snoop, want hij werkte bij het legendarische hiphoplabel met zijn neven Daz Dillinger, Nate Dogg en Lil' 1/2 Dead.

5. Snoop is gek op de Britse tv-serie Coronation Street. Hij gaf zelfs aan dat hij graag een rol wilde spelen in de serie, maar heeft zijn debuut nog altijd niet kunnen maken.

6. Snoop mag meerdere landen niet meer in, omdat hij een strafblad heeft en meerdere malen gesnapt is met marihuana. Zo is hem ooit de toegang tot het land geweigerd in Groot Brittannië, Australië en Noorwegen.

7. Snoop heeft eerder dit jaar een halve kilo wiet gewonnen. De rapper had gewed op een bokspartij tussen Flloyd Mayweather en Canelo Alvarez. Een foto op zijn Instagram bewijst dat hij gewonnen heeft.



8. Snoop is gek op Bollywoodfilms sinds hij in 2008 een track opnam voor de Indiase film Singh is Kinng. Eerder dit jaar gaf de rapper aan dat hij graag een rolletje zou willen spelen in een Bollywoodfilm.

9. Het eerste baantje dat Snoop ooit had was bij de lokale groenteboer als inpakker. Hij kreeg een minimumloon en werd al snel ontslagen omdat hij steelde. "Ik was beter in stelen dan inpakken," zei Snoop daar ooit over.

10. Snoop en Cameron Diaz gingen naar dezelfde middelbare school. Ze zaten beide op de Long Beach Polytechnic High School, maar Snoop zat een jaartje hoger. De beroemde actrice gaf in 2011 tijdens de promotie van haar film Bad Teacher toe dat ze in het verleden wiet had gekocht bij Snoop.




Ster advertentie
Ster advertentie