Naar homepage
Music

Luis Fonsi brengt zomerse clip uit met Nicky Jam en Sebastian Yatra

foto: youtube/luisfonsi
  1. Newschevron right
  2. Luis Fonsi brengt zomerse clip uit met Nicky Jam en Sebastian Yatra

Luis Fonsi heeft reggaetonster Nicky Jam en de Colombiaanse singer/songwriter Sebastian Yatra opgetrommeld voor zijn zomerse nieuwe tune Date La Vuelta. Daarvoor werkten de artiesten samen met Andres Torres en Mauricio Rengifo, de twee grote namen achter monsterhits zoals Despacito en Échame La Culpa.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Perfecte chemie

Luis Fonsi vertelt in een interview over Date La Vuelta dat hij altijd al wilde samenwerken met Nicky Jam en Sebastian Yatra. "Ik ben altijd fan geweest van Nicky, omdat hij een melodieuze urban flow heeft. Yatra vertegenwoordigt het nieuwe popgenre en samen vormt het de perfecte chemie om een positieve boodschap over te brengen met muziek."

Icoon

Ook Nicky Jam keek uit naar een samenwerking met Luis Fonsi en Yatra: "Ik respecteer Luis Fonsi al jaren. Het is voor mij een icoon en een van de beste zangers in het latingenre." Yatra had hij ook op zijn lijstje staan met artiesten met wie hij ooit wilde werken.

Als een droom

Sebastian Yatra is de jongste van het stel en voor hem voelt het als een droom: "Ik kon nog steeds niet geloven dat ik hier ben. Het is alsof ik droom en dit betekent echt veel voor me. Dit zijn twee topartiesten qua muziek, maar ook qua songteksten."

Ster advertentie
Ster advertentie