Music

FunX Talent-winnaar Arman Kanun releast All The Love Is Gone videoclip

  1. Newschevron right
  2. FunX Talent-winnaar Arman Kanun releast All The Love Is Gone videoclip

Arman Kanun heeft de videoclip van zijn debuutsingle All The Love Is Gone uitgebracht! De gloednieuwe track van de FunX Talent-winnaar ging afgelopen zondag in première bij FunX. All The Love Is Gone is geproduceerd door Hakan Ozan met ondersteuning van hitproducer Eren E.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

All The Love Is Gone

Het nieuwe jaar begon goed voor Arman Kanun. Hij won in het eerste weekend al FunX Talent 7 na een zinderende finale. Daarin versloeg hij onder andere zangeres Anna Laura. Blijkbaar klikte het, want in de videoclip van All The Love Is Gone duikt ze ook weer op. Deze keer niet als concurrent, maar als tegenspeler van Arman Kanun.

List Of Legends

Arman Kanun heeft na zijn winst bij FunX Talent aanbiedingen van grote labels afgewezen, omdat hij dolgraag wilde tekenen bij een nieuw label: List Of Legends Records. Dat is het platenlabel van hitproducer Eren E, de man achter de Imran Khan FunXhits zoals Ni Nachleh, Amplifier, Imaginary en Satisfya. Hij is ook één van de redenen waarom Arman voor List Of Legends heeft gekozen: “Eren E functioneert ook als een in-house producer. Zijn jarenlange ervaring in de top van de muziekwereld kan ik goed gebruiken voor mijn groei als artiest," aldus Arman Kanun.

Ster advertentie
Ster advertentie