Music

Jhené Aiko verspreidt good vibes op 'Happiness Over Everything' met Future en Miguel

foto: YouTubne: Jhené Aiko
  1. Newschevron right
  2. Jhené Aiko verspreidt good vibes op 'Happiness Over Everything' met Future en Miguel

Jhené Aiko is de absolute queen op het gebied van positive energy. Voel je je gestrest? Fokt iemand je gevoelens op? Luister haar tracks en je bent meteen weer zen. Doordat ze als geen ander haar gevoelens weet om te zetten in de meest ontspannen r&b-tunes, heeft haar muziek bijna een therapeutische werking. Kijk daar de visuals bij en alle negatieve energie verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ook haar nieuwste track met Future en Miguel heeft weer die ene duidelijke boodschap: Happiness Over Everything (H.O.E.).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Made in Hawaii

Happiness Over Everthing is het laatste voorproefje dat Jhené geeft voordat ze volgende week haar derde album Chilombo met de wereld deelt. Het project is vernoemd naar haar volledige achternaam, een naam die letterlijk 'wild beest' betekent. Waar Jhené op haar vorige album Trip vooral verdriet deelde, heeft ze naar eigen zeggen op Chilombo haar kracht weer teruggevonden. De inspiratie daarvoor haalde ze uit de natuur van Hawaii, het geboorte-eiland van haar oma waar alle tracks tot stand zijn gekomen.

Spiritueel album

Op Instagram laat de zangeres weten dat ze voor elk nummer klankschalen gebruikt heeft. Jhené houdt zich namelijk al een tijdje bezig met geluidsheling: een techniek waarmee je de trillingen van klanken gebruikt om mensen te genezen. Verder hoor je op Chilombo ook de eerder uitgebrachte tracks Triggered, None Of Your Concern en Pu$$y Fairy (OTW). Vanaf mei gaat de zangeres die nieuwe muziek live laten horen tijdens The Magic Hour-tour door de Verenigde Staten.

Ster advertentie
Ster advertentie