Music

Verzuz: Brandy en Monica gaan tegen elkaar battlen

foto: Instagram/Swizz Beatz
  1. Newschevron right
  2. Verzuz: Brandy en Monica gaan tegen elkaar battlen

Timbaland en Swizz Beatz hebben zaterdag bekendgemaakt dat Brandy en Monica met elkaar gaan battlen bij Verzuz. De strijd tussen de zangeressen van de legendarische nineties-hit The Boy Is Mine, zal 31 augustus live gestreamd worden vanuit de Tyler Perry Studios in Atlanta.

Kiezen hoeft niet

Monica gaf in mei van dit jaar nog aan dat ze geen echte Verzuz-battle wilde. Ze was namelijk bang dat het publiek de twee zangeressen weer tegenover elkaar zou opzetten. "De enige battle tussen mij en Brandy is de strijd die fans al meer dan 20 jaar voeren. Ik probeer ze al 25 jaar te vertellen dat ze niet hoeven te kiezen tussen ons."

Verzuz

Verzuz is een online concept dat ontstaan is uit een vriendschappelijke battle tussen Swizz Beatz en Timbaland. Zij maakten een social media-hit van hun eigen strijd en hebben die tijdens de coronacrisis naar een hoger plan getild met grote battles tussen French Montana en Tory Lanez, Erykah Badu vs Jill Scott, Ludacris en Nelly, Snoop Dogg en DMX en zelfs Alicia Keys tegen John Legend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie