Music

Gucci Mane niet onder de indruk van boze dierenactivisten

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Gucci Mane niet onder de indruk van boze dierenactivisten

Gucci Mane heeft een heleboel meegemaakt in zijn leven. Hij vertelt dit allemaal in zijn eigen autobiografie. Om het boek wat meer te promoten, organiseerde de artiest een signeersessie in New York. De signeersessie werd echter verstoord door een aantal dierenactivisten van de New York Animal Defenders. Gucci Mane was niet onder de indruk.

Vegetariër

Tijdens de signeersessie kwam een man op de rapper afgelopen. Gucci Mane kreeg een hand van de activist, die net deed alsof hij doodnormale klant was. "Het gerucht gaat dat je erover nadenkt om vegetariër te worden broer?", vroeg de wolf in schaapskleren. Opeens begon de man te schreeuwen dat Gucci Mane geen vegetariër kan zijn, als hij bont blijft dragen. Samen met een andere activiste, liet de man liet een soort van poster zien. Ondertussen switchten de activisten van tekst: "Schaam je Gucci, dierenbeul!"

niet onder de indruk

Gucci Mane heeft wel gekkere dingen meegemaakt tijdens zijn leven en was duidelijk niet onder de indruk van de protestactie. De beveiliging wel, want zij werkten de activisten snel naar buiten. De artiest bleef ondertussen kalmpjes naar de overige mensen kijken en stopte zelfs verveeld zijn hand in zijn broekzak. Bekijk de komische video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie