Music

Rotterdamse studenten hebben het vaakst seks

  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse studenten hebben het vaakst seks
Rotterdamse studenten doen 'het' gemiddeld 132 keer per jaar. Dat is bijna twee keer zo veel als studenten uit Enschede, daar ligt het gemiddelde op 72. Dat blijk uit een onderzoek waar 1675 studenten aan meededen. Net als vorig jaar staan de Rotterdamse studenten bovenaan de lijst van Kamerlink.nl.

De meeste maagden leven in het noorden. Om precies te zijn in Groningen. Bijna twaalf procent van hen is daar nog nooit naar bed gegaan met iemand. In Tilburg wonen de minste maagden.

Landelijk wachten meer dan veertien procent van de mannen nog op hun eerste keer, tegenover de negen procent bij vrouwen.

In Leeuwarden gaan de vrouwelijke studenten vaker van bil dan de mannen. Waar de meiden 113 keer seks hebben, blijven de mannen achter met 64 keer.

Volgens het onderzoek hebben studenten die in een studentenhuis wonen hebben regelmatig onveilige seks. Terwijl veertien procent van de Nederlandse studenten het weleens zonder condoom doet, gaat het onder studenten in studentenhuizen om 28 procent.

Bijna 33 procent van de mannelijke studenten en bijna de helft van de vrouwelijke studenten voelt zich niet prettig als andere mensen kijken terwijl ze condooms kopen.

Waar zouden deze eieren toch goed voor zijn? Kijk maar goed...

Ster advertentie
Ster advertentie