Music

Alexandra Stan mishandeld door vriend

  1. Newschevron right
  2. Alexandra Stan mishandeld door vriend
Alexandra Stan is mishandeld door haar manager en vriend Marcel Prodan. Volgens een verklaring van de 24-jarige zangeres heeft hij haar op 14 en 15 juni geslagen en bedreigd. De Saxobeat zangeres heeft er een blauw oog en andere blauwe plekken op haar gezicht aan overgehouden.

Aanleiding voor de ruzie is een zakelijk geschil. Volgens de Roemeense zangeres moet ze nog 40.000 euro van haar manager krijgen maar weigert hij haar dat bedrag uit te betalen.

Alexandra Stan deed haar verhaal voor de Roemeense televisie. Ze wilde de ware reden vertellen waarom ze een paar dagen was verdwenen en haar optredens moest annuleren. Via haar Facebook en Twitter had haar manager namelijk als dekmantel laten weten dat ze tijdelijk uit de roulatie was wegens een auto-ongeluk.

Als gevolg van de ruzie kan Alexandra Stan voorlopig haar grote hits als Mr. Saxobeat en Lemonade niet zingen omdat het contract met haar nu manager is verbroken. Ze heeft inmiddels een advocaat ingeschakeld en overweegt een aanklacht in te dienen tegen Prodan wegens mishandeling. Ze heeft hem al aangeklaagd voor chantage.

Ster advertentie
Ster advertentie