Music

EAT Sharon Doorson

  1. Newschevron right
  2. EAT Sharon Doorson
Op de vrijdag- en zaterdagvond is er in Weekend WaX sinds kort het nieuwe item WaX it IN / WaX it OUD. Je kon bijvoorbeeld de dj Idriss remix horen van Low door Darryl en Q-bah (WaX it IN), waarna je het origineel van Flo Rida en T-Pain hoorde (WaX It OUD).
Nu is het de beurt aan het project EAT! Het is een project van Patrick Arvai in samenwerking met Soulmax en Sharon Doorson, de ex- Raffish zangeres.

Een korte introductie is wel op z’n plaats. Patrick Arvai produceert en schrijft voor diverse artiesten. Zo heeft hij te maken gehad met Dansen Kl**tzak (dj Chuckie Ft. QF) en met R.A (Blaas ‘m Op). Hij werkte daarnaast met de RMXCRW en ook met Lloyd de Meza. Nu heeft hij zich op een nieuw project gestort en dat doet hij met Sharon Doorson.

Deze zangeres heeft bij de meidenband Raffish gezeten. Deze groep won ooit het tv programma Popstars The Rivals. Nu treedt zij onder de naam Miss Cherry op als female MC bij de feesten van o.a. LOS. Dit feest wordt naast Sundayz en Streamer georganiseerd door Soulmax. Het project EAT combineert dance muziek van nu met New Jack Swing (swingbeat) uit eind jaren '80 en begin jaren '90.

De eerste hit heet Swingmusic. Je hoort daarin Bell Biv DeVoe’s Poison in terug. Deze track wordt dus in Weekend WaX gedraaid als de WaX It OUD. Swingmusic zal je daarna steeds vaker horen in de clubs, want het is een opwarmertje en wordt als betaalde download gereleased.
Ster advertentie
Ster advertentie